BRÖLLOPSVIDEOGRAFER.COM PRESENTERAR

Martina Lundborg

Martina & William
Fotograf & Videograf
www.martinalundborg.se
info@martinalundborg.se

Beskriv kort din stil;
Vår stil är färgglad och varm, dokumentär och rolig.

Detta är vi. Martina och William, fotograf och videograf.

Martina började fotografera för över tio år sedan och har sedan dess fotograferat över 70 bröllop i hela Sverige. Hon är dessutom utbildad eventkoordinator och förstår värdet i ett välplanerat bröllop. Hon är en fena på allt från fotografering till hemsidor, layout, peppa kollegor och kan få vem som helst avslappnad. Hon är glad, utåtriktad och älskar färg i alla dess former. Och flamingos.

William blev inlurad i bröllopsbranschen i mitten på 2017 efter att ha sett Martinas iver över bröllopen och kärlekens magiska värld. Han har fotograferat bröllop tillsammans med Martina några gånger innan de började diskutera film och möjligheten att kunna erbjuda paketpris med fotograf och videograf.

William är en sån där person som är bra på allt han tar sig för. I vanliga fall arbetar han som arbetsledare inom byggbranschen, men får han själv bestämma så kör han moped i Indonesien eller dricker en kall öl på en strand i något avlägset varmt land. Han är målinriktad, effektiv och vill alltid göra det absolut bästa ifrån sig.

Vi är, utöver det, mästare på att bingekolla Netflixserier, sticka på äventyr runt jorden, hänga i soffan och dansa fötterna svullna på festivaler runt om i världen.

Tillsammans gör vi er bröllopsdag lite enklare, lite roligare och framför allt gör vi minnena mycket verkligare.

VÅRA FILMER

KONTAKT

Stäng meny