BRÖLLOPSVIDEOGRAFER.COM PRESENTERAR

Maria Broström

Maria Broström
Videograf
www.mariabrostrom.com
contact@mariabrostrom.com

Beskriv kort din stil;
Videograf som filmar med dokumentär stil med mycket fokus på människor och känslor.

Det finns bara en enda dålig sak med bröllop och det är att man aldrig (förhoppningsvis!) får göra det igen.

Att ha en hel dag (eller en hel helg?) där ni och er kärlek till varandra får stå helt och fullständigt i centrum – där ni får blicka ut över ett gäng människor och tänka att ”Wow. Alla dessa fina människor, de är här för vår skull. För att de håller av oss.”. Det är en mäktig känsla. Jag och min man fick uppleva denna magi i juli 2016 och det var en helt perfekt helg. Sånär som på en sak: vi hade ingen filmare med oss. Den helgen existerar numera bara på bilder och i våra huvuden och hjärtan. Gör inte om vårt misstag. Låt ert bröllop vara livet ut. Ni kommer inte ångra er.

Jaaa, vem är jag då, som så gärna vill dela ert livs största dag med er? Först och främst: jag är inte
så farlig som jag kan se ut. Jag är 181 cm lång och har brinnande, rött hår, men jag är värsta snällisen, jag lovar. Jag är rak och ärlig när det behövs dock, skrattar högt och mycket (men är extremt diskret när prästen i kyrkan kräver det, hehe), älskar ordvitsar, pale ale, sport av alla slag och att dansa till Marcus och Martinus med mina barn och jag är faktiskt gan- ska nyttig att ha med sig – såväl under planeringen som under hela dagen D. Jag har nämligen gjort det här förut – från båda sidor. I mig får ni en filmare,
ett bollplank, någon som kollar sminket, håret, skojar med barnen och kanske också en vän för livet. För jag har bara ett sätt att göra saker och det är med hela hjärtat.

MINA FILMER

KONTAKT

Stäng meny