BRA ATT VETA

Här har vi samlat alla tips och svar på frågor vi kunnat komma på! Har du någon fråga? Ställ den via formuläret längst ner!

HAR NI OLIKA PAKET?

Ja! Alla våra videografer erbjuder olika paket. De flesta baserar sina paket på antal timmar.

VARFÖR SKA VI HA EN VIDEOGRAF?

Stillbilder i all ära men det är något visst med att ha dagen dokumenterad med rörligt också. Vi säger alltid att ni som brudpar bör försöka få in båda posterna i budgeten! Det är en magisk känsla att se tillbaka på sin bröllopsdag både i bild och film.

Vad kostar en videograf?

Hur långt är ett snöre? Det är en väldigt svår fråga att svara på, då alla har lite olika upplägg och vad som inkluderas i de olika videografernas paket skiljer sig åt. Vill ni boka videograf för hela ert bröllop får ni räkna med en kostnad från 30.000 SEK. 

VAD KAN VI GÖRA FÖR ATT SÄKERHETSTÄLLA ATT VI KAN LITA PÅ VÅR VIDEOGRAF?

Alla våra videografer skriver avtal med sina kunder. Ett avtal med era bröllopsleverantörer är ett måste, både för er och för den som arbetar på ert bröllop. Hos oss är det också ett krav att alla har f-skattsedel, det vill säga att de driver företag och betalar skatt och moms på de jobb de gör.

HAR NI OCKSÅ TIPS PÅ FOTOGRAFER?

Självklart! I vår bransch har vi nära kontakt med många fotografer och kan hjälpa er att hitta rätt. En del av våra videografer jobbar i team med fotograf och videograf (spana in Martina Lundborg och Hasselströms!) medans andra har fotografer som de jobbat tillsammans med flera gånger. 

VI SKA GIFTA OSS UTOMLANDS, HAR NI TIPS PÅ VIDEOGRAF?

Vad roligt! Grattis! De flesta av våra videografer reser med er till ert bröllop! Det är kanske extra skönt att ha någon med er hemifrån? Spana in respektive videograf’s sida för att se hur de ställer sig till utlandsresor.

Hur gör jag för att bli en av er?

Vad roligt att du vill vara en del av bröllopsvideografer.com! Skicka ett mail till hej@brollopsvideografer.com och presentera dig själv så tar vi det därifrån!

HAR DU NÅGON FRÅGA?

Stäng meny